You are hereEvenimente / Comunicat de presa campanie nationala 13 mai 2010

Comunicat de presa campanie nationala 13 mai 2010


In data de 13 Mai 2010, ora 10:30 in Bucuresti, la Hotel Tulip Inn din strada Nerva Traian nr. 3A va avea loc o sedinta de lucru ce are ca scop principal sustinerea Asociatiei Timisoara Bikers in demersul lor referitor la modificarea legislatiei rutiere privind prezenta animalelor pe drumurile publice, precum si aducerea in prim plan a unor propuneri legislative ce privesc circulatia motocicletelor pe drumurile publice.
Aceasta sedinta vine ca urmare a actiunilor din data de 8 mai desfasurate simultan in 14 orase din Romania.
Cluburile Chopper Academy si Romantic Bikers s-au alaturat acestei campanii nationale prin semnarea unui protocol cu alte 14 asociatii moto din tara in data de 10 Aprilie 2010 la Ploiesti.
Urmare a acestei intelegeri, in data de 13 Mai 2010 ora 10:30 cluburile de motociclisti semnatare ale protocolului mai sus mentionat se vor reuni la Bucuresti sub sloganul “Atentie la motociclisti” cu scopul de a gasi solutii cat mai bune pentru prevenirea accidentelor rutiere si constientizare a celorlalti participanti la trafic, referitor la prezenta motocilcistilor pe drumurile publice.
La discutii vor lua parte reprezentanti ai asociatiilor: Seawolves Mc – Constanta, Heavy Riders Mc – Ploiesti, Oltenia Bikers Mc – Craiova, Kronstadt Bikers – Brasov, Bukowina Mc – Radauti, Drobeta Motors – Drobeta Turnu Severin, Valah Motors - Targoviste, Free Bikers – Hunedoara, Forever Young – Targu Jiu si grupuri moto din Buzau, Braila si Resita si Timisoara.

Campania noastra se bucura de sustinerea unor personalitati de marca din viata publica, iar la discutii vor lua parte Calin Popescu Tariceanu, Roxana Andronescu solista trupei Spin si alte vedete ce detin permis pentru categoria A.
Intrucat suntem la inceput de sezon moto, iar numarul motociclistilor, precum si al incidentelor rutiere in care acestia au fost implicati a crescut in Romania, consideram ca este oportuna realizarea unei astfel de campanii atat pentru motociclisti, cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Actiunea din data de 13 Mai face parte dintr-o campanie ce are ca scop modificarea si completarea legislatiei rutiere privind conducerea vehicolelor pe doua roti. Actiunea de completare a legislatiei este sustinuta in parlament de deputatul PNL Horia Cristian, care va fi, de asemenea, prezent la discutii.

http://www.timisoarabikers.ro/index.php?p=campania-antiaccidente-2010

poza masa rotunda