You are hereDespre noi / Regulament

Regulament


Regulament 10 reguli şi jumatate (ultima este mai lunga)

Regulament de ordine interioara si exterioara

1. Orice membru al grupului Romantic Bikers trebuie sa fie gata sa sara in ajutorul altui membru, daca nu ii este prea lene sa o faca.
2. Un membru al grupului trebuie sa poarte cu mandrie insemnele grupului, cu exceptia momentului cand ploua si este nevoit sa fuga sa se adaposteasca. Nu iti bati joc de un costum de motor de multe milioane.
3. Membrii grupului sunt obligati sa mearga cu viteza celui mai lent din grup, cu exceptia cazului in care s-au plictisit de mers incet.
4. Nu se accepta consumul in exces al bauturilor alcoolice in interiorul grupului, cu exceptia cazului cand membrii iau parte la intrunirile motociclistilor, unde au obligatia sa se hidrateze corespunzator dupa un drum lung si obositor.
5. Orice membru al grupului trebuie sa fie capabil sa preia conducerea pentru a duce grupul la destinatie, chiar si atunci cand habar nu are incotro se deplaseaza.
6. In interiorul grupului nu sunt admise accesele de furie la adresa altui membru al grupului, cu exceptia cazului in care au fost condusi catre o destinatie gresita, unde nu au cu ce sa se hidrateze.
7. Toti membrii grupului sunt obligati sa il asculte pe cel ce a preluat conducerea, cu precadere in momentele in care se tinde catre democratie.
8. Membrii trebuie sa aiba o conduita politicoasa si au datoria sa iasa in evidenta fara a atrage atentia.
9. Democratia este pentru oamenii care nu au puterea sa ia o decizie, iar grupul Romantic Bikers nu face exceptie de la aceasta regula.
10. Membrii grupului au inteles ideea ca romantic nu inseamna trist si se opun ideii de motociclist dur si pus pe scandal. In acest sens, membrii grupului au obligatia de a fi veseli, fara griji, sa creada in prietenie si in cele mai grele momente, exceptie facand diminetile grele de dupa petreceri.

Regulamentul poate fi dezbatut la Clubhouse in Dobroești.